- Petter er som en russisk dukke

Gunhild Stordalen røper i et ferskt intervju at hun aldri trodde det skulle bli de to.

Vertskapet Petter Stordalen (t.v.) og kona Gunhild Stordalen ankommer den årlige 16. mai-festen til Petter Stordalen. Foto: Scanpix

Hotellkonge Petter Stordalen og hans kjære Gunhild giftet seg i Marokko i 2010. Paret møttes gjennom felles venner for syv år siden. Da var Gunhild i et annet forhold, og hadde ingen forventninger til møtet, skriver seher.no.- Det første inntrykket var at han var frekk, sjarmerende og morsom. Men jeg trodde aldri at det skulle bli oss, forteller hun til Svensk Damtidning.De tok opp kontakten igjen da Gunhild ble singel. Hun innrømmer i det samme intervjuet at det ikke først og fremst var utseendet hun falt for.- Petter er som en russisk dukke. Det du ser er ikke det du får, for du får så mye mer. Jo mer jeg møtte ham, desto flere sider ved ham oppdaget jeg. Først trodde jeg han bare var en kapitalist som likte raske bilder og blonde damer, men det var så ufattelig mye mer ved ham, bedyrer skjønnheten.