Slik scorer du drømmemannen

Vær ærlig, direkte og ring han - det er noen av tipsene.

Drømmemannen - Foto - Scanpix

Har du nettopp oppdaget drømmeprinsen, men lurer på hvordan du skal gå frem?Ifølge psykoterapeut og sexolog Terje Nordberg er det fire enkle råd som får deg godt på vei mot suksess, skriver Alive.dk.Her er de fire rådene:1. Vær dristig, ærlig og autentisk i din henvendelse til mannen. Dropp alle spill, Overholder du dette budet, kan det ikke gå galt.2. Øyenkontakt! Men ikke av det lange, dvelende slaget. Det kan rett og slett oppleves som litt "too much". Et par sekunder etterfulgt av et smil, gjør susen.3. Mange menn er sjenerte, så hvis han ikke svarer på dine nonverbale signaler, så bort og prat med han. Det er nesten det samme hva det er. Det viktigste er at du finner en avslappet og vennlig tone. Så snart samtalen er i gang, så berør ham lett på hånden. Kopier hans kroppsholdning.4. Ring ham! Det er enkelt, men likevel skremmende. Likevel - det viser at du er sikker på deg selv.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK