Syv prinsipper som gir selvtillit

"Du er ansvarlig for lykken i ditt eget liv", er en av dem.

Lykke - Foto - Scanpix

Er du misfornøyd i livet på en eller annen måte? Med kjæresten, jobben eller en drøm du aldri har fått realisert?Ifølge en inspirerende "hustavle" som sirkulerer på nettet, kan syv prinsipper, eller affirmasjoner, hjelpe deg til å få mer tro på deg selv - og skape endringer i livet.Med andre ord, den er fin å henge opp på kjøleskapet!Her er de syv prinsippene for økt selvtillit:1. Jeg er ansvarlig for å skape min egen lykke i livet.2. Jeg kjenner og følger mine verdier og prinsipper daglig.3. Jeg lærer og blir bedre med hver eneste erfaring jeg gjør meg.4. Jeg kan overkomme motstand i livet mitt.5. Min holdning kan overkomme alle ytre begrensninger.6. Jeg er villige til å gjøre små ofre nå, for å få en større gevinst i morgen.7. Andre respekterer meg, og ser meg som en kilde til innsikt og motivasjon.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK