Videoen alle mødre bare "må" se

Slik beskriver Huffingtonpost YouTube-snutten som får kvinner til å forstå at de er bedre mødre enn de selv tror.

Mother in clip from Huffingtonpost - Photo - Screencaption

Skal man tro en video som Huffingtonpost har publisert i dag, er det mange kvinner som tror at de er dårlige mødre.- Jeg er en perfeksjonist.Jeg skulle brukt mer tid med barnet mitt.- Jeg skulle vært mer selvsikker.Dette sier mødrene i videoen om sin egen innsats overfor barna.Det å være mor bringer med seg mye usikkerhet, skriver Huffington. Særlig når du er mor for første gang. Men kanskje er du en bedre mor enn du gir deg selv æren for? Kanskje vet du like mye, eller like lite, om hva du gjør som alle andre mødre?Hva tenker du etter å ha sett videoen som avisen anbefaler alle mødre å se - inntill de "tar" poenget?