Vraket Lillestrøm for Godset

Marius Høibråten (18) valgte Strømsgodset foran Lillestrøm. Egen utvikling ble avgjørende da forsvarsspilleren vraket forlengelse med LSK.

Ronny Deila. Foto: Terje Bendiksby, Scanpix.

- Jeg forstår alle som ikke forstår valget mitt. LSK har satset på meg og gitt meg muligheten til å komme dit jeg er i dag, og jeg innser at jeg har gjort et merkelig valg. Men jeg har utelukkende tenkt på det som jeg mener er best for meg. I denne saken ser jeg på meg selv som en egoistisk liten drittunge, sier Høibråten til Romerikes Blad.Tidligere i sesongen har et annet LSK-talent, Fredrik Gulbrandsen, forlatt Åråsen. Spissen valgte Molde.Trener Ronny Deila har jobbet hardt for å få den talentfulle stopperen til Drammen.- Samtalen jeg hadde med Ronny Deila var spennende, og mitt inntrykk er at de er flinke med unge i Godset. I tillegg har de ingen venstrebeinte midtstoppere i sin stall, og de har sitt andrelag i 2. divisjon, mens LSK bare har 3. divisjon, sier Høibråten.Høibråtens kontrakt med LSK er allerede utløpt. Han har derfor spilt i den gule og svarte drakten for siste gang. (©NTB)