Superblogger: Slik tjener du penger på blogging

Penger bør ikke være målet om bloggen din skal bli en suksess, mener Norges superbloggere.

Blogger - Foto - Scanpix
Kultur

I Norge er det trolig rundt 300 000 aktive bloggere. Mange starter blogg med en drøm om fete inntekter. Men ifølge superbloggerne er det ingen snarveier til suksess, skriver VG.- Man må være veldig interessert i det man skal blogge om for å orke å være motivert til å skrive mange innlegg. Du får ikke mange lesere på én dag. Det tar tid, og du må skrive jevnlig, og det må være kvalitet på det du skriver, sier Anette Giæver Haga som driver Stylista.no.Hun er 18 år, har nærmere 10 000 unike brukere daglig, og skattelistene viser at hun tjente 957 132 kroner i 2012.- Det er ikke slik at pengene bare ruller inn. Du må tenke på hva slags innlegg du vil gjøre, både i forhold til leserne og for egen del. Jeg tror ikke bloggen min hadde gått så bra om jeg startet den for å tjene penger, sier hun.Cathrine Heienberg, som driver bloggen Cathinthecity.com, har følgende tips til dem som vil tjene penger på blogg:- Om penger er målet ditt, bør du ikke starte å blogge. Vær klar på hva du formidler og oppdater hyppig selv om leserne ikke kommer over natten. Og du må være realistisk.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Personlig økonomi