15 karrierekvinner: Dette vil vi ikke ha til jul!

Landets fremste karrierekvinner avslører hva de ikke ønsker seg på julaften.

Anita Krohn Traaseth - Foto - HP Norge
Kultur

I går skrev HegnarKvinner om hva 15 kjente karrierekvinner ønsket seg til jul. Det gikk i alt fra spa-behandlinger, til parfymer og snø på julaften.Men kanskje vel så interessant er det kanskje å vite hva de ikke ønsker seg?Ut i fra listen er det opplagt at det er én ting disse damene helst ikke vil finne under juletreet, og det er kjøkkenutstyr.Her er svarene damene ga til Finansavisen:Julie Margrethe Brodtkorb - statssekretær (H)- Jeg ønsker meg ikke kokebøker og kjøkkenutstyr. Det fikk jeg veldig mye av i fjor, men jeg har ikke tatt hintet.Trine Skei Grande - Venstre-leder- Jeg ønsker meg ikke gavekort på romantisk middag for to, med mindre det følger med en mann.Anita Krohn Traaseth - Adm.dir. HP-Norge- Ting som løser praktiske oppgaver som for eksempel en lampe, og ting som gir pliktfølelse eller minner meg på dårlig samvittighet. Da tenker jeg på gaver som medlemskap på treningsstudio eller skikurs,Kristin Krohn Devold - Adm.dir. NHO ReiselivFra kjæresten vil Krohn Devold ikke ha utstyr som innebærer kjedelige arbeidsoppgaver, med unntak av motorsag og drill.- Det er alltid nyttig å ha, sier hun og legger til flere fy-gaver:- Slankekurs, silikonpupper, påmelding til Birken eller Marcialonga, strykejern eller støvsuger.Hilde Midthjell - hovedeier Dale of Norway- Jeg ønsker meg ingen materielle ting, og jeg kan jo ikke ønske meg Dale-genser heller, for slike har jeg i overflod.Linda Bernander Silseth - Adm.dir. Flytoget- Jeg ønsker meg ikke noen form for kjøkkenredskaper, sier kvinnen som på julebord med de ansatte fikk en øse spikket i tre med en rød sløyfe. Det fulgte med en skadefro tale.Camilla Sem - advokat og megler Sem og Johnsen Eiendomsmegling- Jeg ønsker meg ikke noe praktisk til kjøkkenet. Jeg hadde ikke blitt glad hvis jeg fikk en ny gryte eller oppvaskbørste.Frederike Næss - Adm.dir Grand Hotel- Jeg vil ikke ha noe som har med hus å gjøre. Dessuten hadde jeg blitt sur hvis jeg hadde fått medlemskap på Sats. Det er fullstendig nei, nei, nei.Cecilie Thunem-Saanum - Kurs- og foredragsholder om kommunikasjon og tidsbruk i Cecilie TS.- Julepallgaver. Noe som bare er rasket med i farten av plikt. Da er det mye bedre ikke å få noen gave. Jeg ønsker meg heller ikke nips, pynteting eller praktiske ting som fat og lysestaker. Men pallegaver gjør meg nesten sint, sier Cecilie.Monika Goli Dypeng - Eier og daglig leder i Hermes HeadhuntingEn ny støvesuger eller andre praktiske ting til hjemmet, vil ikke Dypeng ha.- Det er ikke noe kult å få.Bettina Banoun - partner i Wiersholm- Ting som er dyrt og dårlig.Toril Nag - konserndirektør Lyse Tele- I motsetning til min svoger, som intenst ønsker seg et dobbelt vaffeljern til jul, er jeg mer lunken til kjøkkenredskaper. I hvert fall fra mannen i mitt liv.Elisabeth Aase - gründer og styreleder i Aase Byggadministrasjon- Klær og vesker. Det kan jeg kjøpe selv.Mari Hektoen - motedirektør i Søylen EiendomMotedirektøren er livredd for at noen hun ikke hadde forventet å få noe fra, plutselig skal dukke opp på juleaften med en gave.- Da kan det fort bli veldig ubehagelig stemning. Det samme gjelder hvis jeg får en badevekt. Det står ikke på ønskelisten.Thina Saltvedt - oljeanalytiker i Nordea Markets- Jeg ønsker meg ikke, og jeg understreker ikke, noe med bruksanvisning.Anne Dubrau - Epleslanggründer Dubrau ønsker seg ikke en vinter uten snø. Uten snø blir ikke julen den samme.- Og syke barn. Det er det aller verste.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Kultur