Bipper-Silje gir fra seg sjefsstolen

Silje Vallestad går av som administrerende direktør i Bipper.

Jada Pinkett Smith og Silje Vallestad - Foto - Bipper
Kultur

- Det har vært en lang prosess. Jeg har vært på jakt etter riktig person til å overta i mange år. En som har internasjonal erfaring fra mobilbransjen og kjennskap til kommersielle løsninger som raskt gir gode inntjeningsmarginer. Nå har jeg funnet denne personen i California, og det føles skikkelig bra, sier Silje Vallestad til E24 .Svenske Nicklas Jonsson har 17 års erfaring fra mobilbransjen, og forlater stillingen som sjef for Global Parnerships i HTC for å styrke Bipper internasjonalt. Vallestad mener Jonsson er rette mann til å bedre inntjeningsmulighetene til selskapet.- Jeg tror alt for få gründere ser sine egne begrensninger. Det her handler rett og slett om å få inn en kar som kan mobilbransjen internasjonalt. Han har skapt store inntekter før, og skal ta seg av alt innen business, så tar jeg ansvaret for det jeg kan best, nemlig visjonen, nettverk, kommunikasjon, markedsføring og pr, sier hun til E24.Siden starten i 2008 har Bipper hvert år gått i underskudd. I 2012 ble resultatet et sviende underskudd på 7,6 millioner kroner, noe som var nesten tre millioner verre enn i 2011. Målet er imidlertid å gå i pluss i 2014.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Næringsliv