Bookmakere tror City og Arsenal ryker

Manchester United og Chelsea hadde flaks, mens City og Arsenal hadde det motsatte da neste runde i Champions League ble trukket.

Foto: AP Photo/Jon Super.
Kultur

Åttedelsfinalene i Champions League ble trukket mandag denne uken.Her kom Manchester City-Barcelona og Arsenal-Bayern München ut som de største godbitene.Kan Gunners sprenge bomben?Bookmakerne levner City og Arsenal små sjanser.- Vi har Bayern som favoritter i kamp 1 på Emirates mot Arsenal til 1,89 i odds (opp fra 1,82 på mandag). Det sier det meste om styrkeforholdet mellom de to lagene, sier Betssons oddssetter Daniel Vassbund.Oddsen for Arsenal-avansement er så høy som 4,50, mens den er lave 1,20 hvis Bayern går videre.Bayern er både Betssons og Unibets favoritt til å vinne tittelen igjen - til hhv. 3,20 og 3,40 i odds.- City-sjansene er størreCity levnes større sjanser mot Barcelona, men spanjolene er likevel favoritter. Selv i første kamp på Etihad er oddsen lavest for borteseier - 2,50. Hjemmeoddsen er satt til 2,70. Unibet tilbyr i øyeblikket nøyaktig samme odds.For City-avansement får du 2,95 ganger pengene igjen hos Betsson, mens Barcelona til kvartfinalen gir 1,39 ganger innsatsen tilbake.- Arsenal fikk det verste. City kanskje det nest verste. Vi rangerer Real og Barca som henholdsvis nummer 2 og 3 av gjenværende lag i Champions League. City må opp i samme nivå som da de slo Bayern borte, samt at Barcelona må sløse foran mål. Da kan det gå, sier Vassbund.Drøm for United og Chelsea Hvis trekningen var et mareritt for City og Arsenal, var den en drøm for Manchester United og Chelsea. De møter hhv. Olympiakos og Galatasaray.- Det bør være grei skuring for både United og Chelsea. Kanskje er Champions League Manchester Uniteds store sjanse. De har vært imponerende så langt der, og er det noe positivt med trenerskiftet fra Ferguson til Moyes - så er det faktisk det at United fremstår som bedre bakover.- Det kan gi en triumf i Champions League - selv om oddsene ikke er på deres side. 18,00 gir United-triumf (spilt ned fra 18,50 på mandag), men det frister en del oddsspillere, sier Vassbund.Følg HegnarOnline på Facebook her!

Nyheter
Kultur