Bygger nytt hotell til Stordalen

Nordic Choice Hotels skal snart drifte et nytt hotell på Karl Johans gate i Oslo.

Kultur

NCC Construction skal bygge hotell som utvikles av Union Eiendomskapital AS.Prosjektet, Karl Johans gate 12, gjennomføres som en NCC Partneringavtale og kontrakten er på 233 millioner kroner.Hotellet skal driftes av Nordic Choice Hotels.De siste årene har NCC rehabilitert og bygget hotell i den gamle Østbanehallen på Oslo S. Også der er det Nordic Choice Hotels som er leietaker.Rehabiliteringsprosjektet Karl Johans gate 12 består av bygården Kirkegata 34 og store deler av bygården Karl Johans gate 12.De to byggene fra 1800-tallet vil bli koblet sammen.Det totale arealet vil bli 9.600 kvadratmeter BTA fordelt over åtte etasjer inkludert to kjelleretasjer.Hotellet skal få 181 gjesterom, samt bar/cafe og en stor restaurant.

Nyheter
Næringsliv