Eksperter: Raushet er den beste investeringen

Raushet innen pengespørsmål øker sjansen for et vellykket parforhold, mener eksperter.

Par på restaurant - Foto - Scanpix
Kultur

Mange vegrer seg for å snakke om penger og avtaler i starten av et forhold, skriver VG.Men det at man lager avtaler betyr på ingen måte at man har et ensidig fokus på seg og sitt, mener ekspertene avisen har snakket med.- Den beste investeringen er å være raus, og evne å sette seg inn i den andres følelser og behov, men uten å være dumsnill, sier Svein Engebretsen hos Familiens advokat.Også familieterapeut Solveig Vennsland, mener de som virkelig satser, og vil ha felleseie på det de tjener og anskaffer sammen, har større sjanse for å lykkes.- Rauset med alt som har å gjøre med penger og arv å gjøre, er et nøkkelord for å lykkes, sier hun.- Hvis du går inn i forholdet med det utgangspunktet, at dette skal holde i gode og onde dager, uten å signalisere at du er usikker på kjærligheten, legger du bedre til rette for trygghet og tilhørighet, og sjansen for å lykkes øker, mener Vennesland.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Personlig økonomi