Henning Bergs nye trenerjobb

Henning Berg overtar som trener i den polske fotballklubben Legia Warszawa.

Henning Berg - Foto: Scanpix
Kultur

Berg har også vært aktuell for Hønefoss i 1. divisjon her hjemme, men ifølge NRK er Berg ansatt som trener i Legia.Han har underskrevet kontrakt på 2,5 år. Legia Warszawa bekreftet ansettelsen av Berg torsdag.Nordmannen overtar treneransvaret 1. januar. Tidligere har Berg trent Lyn og Lillestrøm. Han har også 57 dager bak seg som manager i engelske Blackburn.Berg blir presentert på en pressekonferanse senere torsdag. 44-åringen hadde en stor fotballkarriere med 100 A-landskamper for Norge.Forsvarsspilleren ble engelsk ligamester med både Blackburn og Manchester United.Legia Warszawa topper den polske toppserien (Ekstraklasa) med 43 poeng, fem mer enn toer Gornik Zabrze.Hovedstadsklubben er blitt polsk seriemester ni ganger, senest i 2013. Hele 16 polske mesterskap kan Legia vise til.

Nyheter
Kultur