Karl Erik Bøhn har uhelbredelig kreft

Karl Erik Bøhn mottok den tunge beskjeden lille julaften.

Karl Erik Bøhn. NTB Scanpix
Kultur

Håndballtrener Karl Erik Bøhn fikk lille julaften beskjed fra legene om at han har uhelbredelig blodkreft, skriver VG.Siden februar har Bøhn kjempet en hard kamp mot kreften, og senest i november ble han erklært kreftfri.I forrige uke fikk Bøhn imidlertid beskjeden om at kreften var tilbake, og i formiddag kom altså beskjeden fra legene om at det ikke er mer som kan gjøres.- Det er dessverre sånn det er. Du kan snakke om vinnerskaller, men det teller ikke i denne kampen. Jeg er heldig som overlevde cellegiftbehandling i respirator, det er det ikke alle som gjør, sier Bøhn til VG, og fortsetter:- Jeg håper på noen gode dager, i alle fall. Det blir å kjøre dette livet så godt som mulig. Jeg vet ikke om det handler om uker eller måneder. Det sa ikke legene noen ting om.

Nyheter
Kultur