Nå viser milliardærarvingen babymagen

Modellen og milliardærarvingen Tamara Ecclestone viste frem babymagen under basketballkampen mellom Los Angeles Lakers og Minnesota Timberwolves i Los Angeles nylig.

Tamara Ecclestone. Foto: AP/Scanpix
Kultur

I september kom nyheten om at modellen og milliardærarving, Tamara Ecclestone, datteren av Formel1-direktøren Bernard Charles "Bernie" Ecclestone, er i lykkelige omstendigheter.Da paret fredag var tilstede under basketballkampen mellom Los Angeles Lakers og Minnesota Timberwolves i Los Angeles, kunne tilskuerne med egne øyne konstatere at Tamaras mage for alvor har begynt å vokse, skriver seher.no.Nettstedet skriver at en strålende opplagt Tamara så ut til å nyte oppmerksomheten sammen med ektemannen, sin mor Slavica og søsteren Petra på første rad.

Nyheter
Kultur