Politiet henlegger voldtektssak etter Frp-fest

Politiet har henlagt voldtektsanmeldelsen mot to menn på en Frp-fest i Hedmark forrige uke.

Hånd på vindu - Foto: Scanpix
Kultur

Det bekrefter den fornærmede kvinnens bistandsadvokat Emil Tømmerdal Nordby.- Saken er henlagt som et ikke straffbart forhold, til tross for at det er ulike forklaringer fra siktede og fornærmede, sier Nordby til NTB.Kvinnen anmeldte to navngitte menn etter en fest, og politiet startet etterforskning. Begge de to mennene ble siktet for voldtekt, men disse siktelsene er nå frafalt.- Hun var forberedt på at saken kunne ende med henleggelse, og tar dette med fatning. Det har heller ikke vært noe krav fra hennes side at det skulle ende som straffesak, sier Nordby.- Hun står fast på at det har skjedd noe som hun ikke frivillig ønsket å delta i, sier bistandsadvokaten. (©NTB)

Nyheter
Politikk