Saftig skattesmell etter luksusbonanza

Camilla Läckeberg må pent punge ut til Skatteverket.

Foto: Scanpix
Kultur

Etter å ha lest den kjente svenske suksessforfatteren, Camilla Läckbergs blogg, krever det svenske Skatteverket henne for én halv million kroner.Ifølge Di.se skal Läckberg ha forsøkt å skrive av reiser, klær, styling, smykker og trening på skatten.Kostnadene skal Läckberg ha pådratt seg i forbindelse med reiser til Thailand og Italia, som påstås å være arbeidsrelaterte, men det er ikke det svenske Skattverket enige i.Etter å ha lest Camilla Läckberg og eksmannens blogg krever myndighetene nå pengene tilbake.Ifølge Metro.se skal suksessforfatteren ha blogget følgende fra Thailand-oppholdet;"Sol, sol och åter sol... Känner att jag börjar bli lite trög i bloggskallen av ovanan vid all denna sol... Så ha förståelse om det är lite glest mellan inläggen emellanåt... Allt detta solande och badande tär ju på krafterna..."

Nyheter
Kultur