Skal ha tatt kokain for å skrive kokebøker

Den tidligere hushjelpen til Nigella Lawson påstår at kjendiskokken tok kokain for å holde seg våken nok til å skrive.

Nigella Lawson - Foto - Scanpix
Kultur

Nigella Lawson skal ha tatt kokain for komme seg gjennom de sene kveldene hun skrev sine kokebøker, ble en jury fortalt i dag. Det var under rettsaken mellom Lawsons eksmann og parets tidligere hushjelp, Francesca Grillo, at beskyldningene kom frem.Lawson skal ha synes at kokainen hjalp henne til å holde seg våken. Men ifølge hushjelpen, gjorde dopet Nigella fjern og gretten.Miss Grillo og hennes søster Elisabetta står anklaget for å ha brukt opp nærmere 6,8 millioner fra kredittkortet til Nigellas eksmann Charles Saatchi.De to nekter anklagene, og hevder at Nigella tillot deres pengebruk.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk