Vålerenga-eierne rømmer fra Trøim

Tor Olav Trøim er blitt så dominerende eier i Vålerenga at de andre aksjonærene trekker seg ut.

Tor Olav Trøim. Foto: Scanpix
Kultur

Fredag gikk fristen ut for å tegne seg i emisjonen som redder Vålerenga fra økonomisk ruin, men svært få av aksjonærene ønsker å være med videre, skriver Finansavisen.Jon H. Nordbrekken har vært med i ulike roller siden 1995, men nå er det slutt på pengestrømmen fra ham.- Det har med hele settingen å gjøre. Med en aksjonær som kanskje sitter på 80 til 90 prosent, blir man sittende med en ubetydlig post, sier Nordbrekken til Finansavisen.Egil Stenshagen har vært med i en årrekke, og han bekrefter Nordbrekkens påstander.- Jeg støtter det synet, sier Stenshagen.Styreleder i Vålerenga Invest Fotball, Henrik Christensen, forteller at det er noen som har tegnet seg for noen kroner i emisjonen.- Det blir millionbeløp, men jeg vet ikke hvor mye. Det er nok sannsynlig at Trøim øker sin eierandel, sier Christensen.Les hele saken i lørdagens utgave av Finansavisen!

Nyheter
Næringsliv