Vil gi sjenerte elever separate dusjer

Politikerne i Skedsmo åpner for mulighet for skape separate avlukker på alle ungdomsskoler.

Dusj - Foto - Scanpix
Kultur

Vilde Lofthus Rooth fra Akershus AUF, mener at et sterkt kroppspress stopper ungdom fra å dusje sammen etter gymtimene. Hun vil nå få bygget om skoledusjene med separate avlukker på alle ungdomskolene i Skedsmo, skriver RB.no.Under siste kommunestyremøte ba et klart flertall rådmannen utrede muligheten for en slik ombygging.- Jeg mener det er sunt at ungdom dusjer sammen og ser at ikke alle er supermodeller. Men det vi ser er at flere ungdommer ikke dusjer etter gym, eller kanskje ikke blir med på gym i det hele tatt. Jeg er redd det skyldes kroppspress, sier Lofthus Rooth til RB.no.Rådmannen må nå forhøre seg med alle rektorene ved ungdomsskolene i Skedsmo. Samtidig må det settes en prislapp på hva en slik ombygging vil koste. Når utredningen skal legges frem til politisk behandling er ikke fastsatt.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Politikk