Aalesund har solgt den marokkanske spissen Abderrazak Hamed-Allah til kinesiske Guangzhou, skriver Sunnmørsposten.Den kjente svenske fotballtreneren Sven-Göran Eriksson er manager i klubben som har sikret seg angriperens underskrift. Det skjer omtrent en måned etter at FC København valgte å trekke seg fra forhandlinger om AaFK-spissen.- Dette føles veldig bra. Alle parter er fornøyd med denne avtalen, sier styreleder Bjarne Haagensen i Aalesund til smp.no.I forhandlingene med FCK ba Aalesund angivelig om 25 millioner kroner for mannen som scoret 15 mål i eliteserien sist sesong. Guangzhous kjøpssum skal ifølge Sunnmørsposten være mye høyere.- Jeg vil ikke si hvor mye penger det er snakk om, men det er mye mer enn FCK ville gi, sier Haagensen.Sunnmørsposten anslår en salgssum på 30-35 millioner kroner for spissen som kom til Aalesund før 2013-sesongen for én million euro (altså rundt åtte millioner kroner).