- Jeg blir forelsket i sjela og personligheten

Sandra Lyng blåser i hva andre måtte mene om hennes valg av kjærester.

Sandra Lyng - Foto - Folkeautomaten.com

- Jeg har ingen kriterier for hvem jeg skal forelske meg i, så lenge han sjarmerer meg. Status og utseendet er uviktig. Jeg blir forelsket i sjela og personligheten. Om jeg hadde blitt forelsket i ei jenta, ja, så hadde jeg det. Men nå er jeg ikke lesbisk, da, sier Sandra Lyng i et intervju med Dagbladet i forbindelse med sin nye låt "Don't Care".Artisten forteller at hun ikke har noen kravsliste til en kjæreste, og aldri har hatt det.- For kanskje viser det seg at drømmemannen ikke har god økonomi, kanskje gjør han helt andre valg. Han er kanskje ikke den kjekkeste, men heller din beste kompis. Du kan gå glipp av kjærligheten hvis du setter begrensninger.Din forrige kjæreste var eldre enn deg og velstående. Da fikk du kanskje noen kommentarer, spør Dagbladet.- Alder og penger er det lett å sette i bås. Derfor er det deilig å gi ut denne låta. For sånne ting bryr jeg meg faktisk ikke om i det hele tatt. Jeg likte personligheten hans, uten at jeg vil si mer. Han var nordlending og fikk meg til å le. Og jeg har også hatt kjærester som jeg har forsørget, sier hun.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK