Hun understreker i sine kommentarer til onsdagens dramatiske rapport om familievold og overgrep at tabuene kan bekjempes over tid ved at politikere og andre snakker om disse problemene.- Det som gjør disse sakene så innmari såre, er at overgrepene skjer fra dem du stoler mest på og er aller mest sårbar overfor, sier Jensen.Sammen med statsminister Erna Solberg (H), Venstre-leder Trine Skei Grande og KrFs fungerende leder Dagrun Eriksen deltok hun på et seminar om rapporten i Oslo onsdag.Solberg understreket at vold i nære relasjoner, som ifølge rapporten klart oftest rammer kvinner, bør være et menneskespørsmål, ikke et kvinnespørsmål.- Vi som politikere har ansvar for at politiet prioriterer, og at vi bruker muligheten for offentlig påtale, sier statsministeren, og peker på at anmeldelser av familievold ofte blir trukket tilbake. (©NTB)