- Hun selger et luftslott

Den genierklærte coachen Gry Sinding er i hardt vær.

Gry Sinding - Foto - Monika Broz
Kultur

Gründer Gry Sinding selger Mastermind-program til 100.000 kroner. Nå begynner kunder å protestere og krever pengene tilbake, skriver DN.Sinding bygde seg opp med konseptet ''Skap din drømmejobb'' og har siden lanserte programmet ''Mastermind''.Les også: - Holy smoke, jeg er heldig- Ikke berettigetUnder en samling i Antibes i midten av mars, sprakk ifølge avisen idyllen i Mastermind-kurset. Fire-fem av deltagerne var så misfornøyde at de krever deler av kursavgiften tilbake.Gry Sinding avfeier kritikken:- Kritikken er ikke berettiget. Dette er et program som også avhenger av den enkeltes egen innsats, skriver coachen i en e-post til DN, som etter at avisen interesserte seg for saken, har forsøkt å komme til enighet med sine misfornøyde kunder gjennom en skriftlig avtale.- Et luftslott - Hun selger et luftslott, sier tidligere radioprofil og blogger Trine Grung til DN.Grung beskriver den samme opplevelsen som de andre deltagerne avisen har vært i kontakt med. Deltagerne skal ha blitt lovet et personlig designet opplegg, noe de aldri fikk, i tillegg til at de heller aldri mottok noe skriftlig materiell.I forrige uke ble nettsiden for Mastermind-programmet tatt ned.HegnarKviner har forsøkt å få kontakt med Sinding, uten hell.Les også: Derfor er gründere blakke

Nyheter
Næringsliv