10 enkle måter å hylle deg selv på

Vi kjemper stadig mot klokken, og tiden du har helt for deg selv, er knapp.

Foto: Scanpix
Kultur

Underskudd på søvn, arbeid og ærend. Det er ikke så ofte man får tid til seg selv. Men det finnes enkle små grep du kan gjøre, som hverken er kostbare eller tidkrevende. Det vil gi deg en god følelse i hverdagen.Vi har plukket ut 10 tips fra redbook.com:Tapp et varmt bad og ta med deg en god bok eller et blad. Ha gjerne med noe godt i glasset.Kjøp en kaffe og gå en tur i skogen med en god venn. Snakk om gamledager og ting dere drømmer om.Kjøp deg et sett med nytt undertøy, som får deg til å føle deg sexy.Rydd i skapet, og kvitt deg med klærne som du ikke lenger føler deg vel i. Det du velger bort, kan du eksempelvis gi til Freetex eller UFF.Skriv ned dine tre beste egenskaper på en lapp. Legg den i jakkelommen, og ta den frem når du trenger et lite løft.Spesielle antrekk er ikke alltid for spesielle anledninger. Pynt deg på en helt vanlig dag, og nyt følelsen av at du vet du ser bra ut.Ta et fotbad hjemme og stell føttene dine.Bytt ut bilde på skrivebordet med et sted du alltid har hatt lyst til å reise. Kanskje Maldivene eller Tahiti? Det er lov til å drømme seg bort.Kjøp friske blomster så ofte det lar seg gjøre.Lag en spilleliste med sangene du er glad i, og som gir deg de gode minnene.

Nyheter
Kultur