Manchester City er den idrettsklubben i hele verden med høyest lønnsutgifter.Det skriver avisen
The GuardianDisse klubbene bruker mest på spillerlønninger per uke:
og viser til tallene til Sporting Intelligence for 2014.Sporting Intelligence har ført denne oversikten i fem år, og Manchester City topper listen foran den amerikanske baseballklubben New York Yankees.Manchester City har brukt mye penger de siste årene, så mye at de står fare for å bli nektet å kjøpe flere spillere av Det europeiske fotballforbundet (UEFA) grunnet brudd på finansielt Fair Play.Ifølge listen til Sporting Intelligence bruker Manchester City i snitt 102.653 engelske pund per spiller i ukelønn. I norske kroner innebærer det litt i overkant av en million kroner.1) Manchester City2) New York Yankees3) Los Angeles Dodgers4) Real Madrid5) Barcelona6) Brooklyn Nets7) Bayern München8) Manchester United9) Chicago Bulls10) Chelsea11) Arsenal12) New York Knicks.