- Gi slipp på egne begrensninger

Tenk deg om du kunne gi slipp på alt det som begrenser deg! skriver Wenche Strømberg.

Wenche Strømberg - Vilnoe.com
Kultur

De fleste av oss lever med mange begrensinger som hemmer oss i å leve det livet vi ønsker å leve.Av en eller annen grunn så holder vi fast ved "ting" som gir oss frustrasjon, stress og lidelser. Men, vi kan bestemme oss for å gi slipp på det som ikke er hensiktsmessig for oss.Om du klarer å slippe disse begrensingene vil livet blitt mye enklere og bedre å leve.Her er noe vi bevisst kan jobbe med for å få det bedre med oss selv:Hva ville skje hvis du sluttet med å kontrollere alt som skjer rundt deg, det være seg situasjoner, hendelser eller mennesker? La dette være, la alt og alle være som de er, ikke bruk masse energi på å analysere og irritere deg over noe du ikke får gjort noe med.Hva ville skje hvis du byttet din indre negativ dialog med indre positiv dialog? Du kan ta kontroll over tankene og velg de positive fremfor de negative.Hva ville skje om du sluttet å tenke på alt du ikke kan og alt som ikke er mulig? Det meste av det du ønsker er nemlig mulig, men du trenger en godt strategi.Hva ville skje om du sluttet å klage på "ting" du ikke får gjort noe med? Bruk energien på det du kan gjøre noe med i stedet for.Hva ville skje om du sluttet å gjøre motstand mot endringer? Endringer kan være begynnelsen på noe nytt og kan føre vekst og utvikling. Når du lukker en dør så åpner det seg som oftest to nye.Hva ville skje om du sluttet med å klage og kritisere? Ingen kan egentlig gjøre deg ulykkelig uten at du tillater det.Hva ville skje om du sluttet med å leve opp til andres forventninger? Lev det livet du mener er best for deg, lytt til din indre stemme. Hva ønsker du, hva trenger du og hva gjør deg lykkelig. La andres meninger være, dette er ditt liv. I det øyeblikket du aksepterer den virkelige deg, ja da vil du finne din indre ro.Hva ville skje om du sluttet med å grave i fortiden? Den får du faktisk ikke gjort noe med. Livet er her og nå og fremover, øv deg på å være tilstede i nuet.Hva ville skje om du sluttet med å legge skylden på andre for hvordan du har det? Ditt liv er ditt ansvar, om andre har påført deg "sår" så gå videre, negative tanker og bitterhet er kun ødeleggende for din egen del."Sinnet er et ypperlig instrument hvis det brukes riktig, brukes det feil blir det veldig destruktivt" - Echart Tolle.Wenche Strømberg - HR/CoachFØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Personlig økonomi