- Selvfølgelig, jeg er jente. Er det ikke slik med alle - at vi våkner opp hver dag og tenker: "Å herregud! Hva skjedde mens jeg sov?", sier Scarlett Johansson i et intervju med Notebook magazine, skriver MSN.Den 29-årige Hollywood-stjernen forteller at hun er godt kjent med sin status som sexsymbol, men at hun ikke har gått på myten om seg selv.- Jeg er klar over det, ettersom at jeg får slike spørsmål hele tiden. I tillegg ser også jeg lister over "verdens mest sexy kvinner". Jeg tror imidlertid ikke at jeg er mer bevisst på min femininitet og seksualitet enn noen annen kvinne. Jeg går liksom ikke rundt å føler meg sensuell, forklarer skuespilleren.Scarlett har imidlertid en teori på hvorfor hun oppfattes som sexy.- Jeg tror det handler om at jeg er formfull og omfavner det, sier Johansson.Johansson topper ofte lister over verdens mest sexy kvinner. Sist, i 2013, kåret herremagasinet Esquire den vakre skuespillerinnen til "The sexiest woman alive, once again".