Han garanterer at det blir NM på hjemmebane i 2015.– Poker er en prestasjonsidrett. Ferdig med det. Derfor fikk vi gjennomslag i regjeringsforhandlingene i forhold til å åpne for pokerturneringer i Norge med pengeinnsats. Det kommer neste år, sier Sandberg – som for tiden er i Dublin for å delta på norgesmesterskapet i poker.Sandberg mener forhandlingene mellom Høyre og Frp om å oppheve pokerforbudet var steintøffe, men at de til slutt fikk gjennomslag fordi flere domsavsigelser i Norge konkluderer med at poker er en prestasjonsidrett.I den borgerlige regjeringsplattformen lover Solberg-regjeringen å tillate mesterskapsturneringer i poker på norsk jord i 2015.Sandberg vil ha bort gamle, etablerte sannheter om at poker er umoralsk og at man blir spillegal.– Det er ikke riktig. Det er Norsk Tipping, monopolet i Norge, som er støttet av alle politikerne, som sørger for spillegalskap og at folk spiller seg fra hus og hjem, sier Sandberg.Administrerende direktør i Norsk Tipping, Torbjørn Almlid, er ikke enig.– Jeg skjønner ikke at Sandberg kan ha fakta eller informasjon som tilsier at Norsk Tippings spill skaper avhengighet og spilleproblemer slik han beskriver.