Det er ingenting i veien med ikke å være i et forhold. Like vel finnes det en rekke urimelige forventninger til single kvinner, skriver.Nettstedet lister opp flere urimelige forventninger:- Du bør ha slått deg til ro ved en viss alderEn av de største forventningene til single kvinner er at de bør være gift og få barn innen en viss alder.- Du bør ha et ønske om å være i et forholdEr du singel, kommer ofte spørsmålet om hvorfor du ikke er i et forhold. Er det ingen som tenker på at du muligens trives alene?- Du bør se strålende utSingle kvinner forlater ikke huset uten å ha stelt seg. Hvis du ikke ser godt ut, vil folk tro du har gitt opp.- Du er selvstendigFolk tar det for gitt at du er selvstendig når du er singel. De forventer at du kan håndtere alle livets faser, uten hjelp.- Du er besatt av jobbenEr du ikke i et forhold, er det sikkert fordi jobben tar all din tid.- Du bør kunne festeEr du singel, og resten av vennene dine er i forhold, antar de at du er ute og lever livet.- Du har det forferdeligDu er kanskje lykkeligere enn noen gang, men folk rundt deg tror du spiller. Det er lett å tro at single alltid går med et håp om å fortest mulig finne den rette.