Coop vil fortsette samarbeidet med Northug

Coop vil fortsette samarbeidet med Petter Northug, bekrefter Coops kommunikasjonsdirektør Kristin Paus.

– Det er vår intensjon om å fortsette vår avtale med Petter Northug. Nå sier vi ikke lenger hvis, men når. Først og fremst må Petter komme til enighet med Nye Høyder om å terminere avtalen de har seg imellom. Deretter er det noen andre småting som må løses før vi skriver under en avtale, sier Paus til NTB.Kommunikasjonsdirektøren tror på en snarlig løsning.– Vi håper at dette løser seg så fort som mulig for Petters skyld, sier Paus.Coop hadde to år igjen av den opprinnelige treårskontrakten som ble skrevet.Tok tid– Dere tok dere god tid på å komme fram til denne beslutningen?– Ja. Vi har brukt mye tid på å diskutere saken, og det var dette vi landet ned på. Det var fint at vi ble enig.– Betyr denne beslutningen at dere har fått signaler om at Northug og managementselskapet Nye Høyder er blitt enig om å bryte kontrakten?– Nei. Det har vi ikke fått noen signaler om, men det er det vi venter på. Jeg vet ikke mer om de samtalene, sier kommunikasjonsdirektør Kristin Paus.