I går ble det klart at HP Norge-sjef Anita Krohn Traaseth overtar jobben som sjef for Innovasjon Norge 15. september, etter Gunn Ovesen. I et intervju med DN forteller Traaseth at hun vil gjøre organisasjonen mer tydelig.- Styret i Innovasjon Norge har jo gitt noen signaler ved å velge min profil. Jeg er opptatt av folk, innovasjon, nytenkning, engasjement og synliggjøring, sier hun til DN.På spørsmål om hvordan hun vil sette sitt preg på Innovasjon Norge, svarer Traaseth:- Det kan bety et mer synlig, men også mer tydelig Innovasjon Norge. Dette er en kompleks og stor organisasjon, ikke minst med tanke på eierstruktur og styring, svarer hun.Det var Innovasjon Norge som selv hentet Krohn Traaseth gjennom headhunterselskapet Visindi. Hun legger ikke skjul på at det er tøft å forlate HP Norge, etter nesten fem år i selskapet ledelse, skriver DN. Hun innrømmer at hun har vært i tvil.- Ja, dette har vært en modningsprosess for meg også. Avveining har handlet om at jeg føler at jeg kanskje burde blitt enda litt lenger i HP. Det avgjørende har vært den ekstremt viktige oppgaven som Innovasjon Norge har.