Elitloppet mer åpent enn på mange år

Litt før kl. 18:00 på søndag vet vi hvilken hest som stikker av med nesten 3 millioner kroner.

Hesten Iceland og kusken Johnny Takter vant Elitloppet 2010 i Stockholm. Foto: FREDRIK PERSSON / SCANPIX

Verdens mest prestisjefylte sprintløp for eldre hester foregår på Solvalla – i Stockholm - og Elitloppet 2014 er mer åpent enn på mange år.Norsk deltaker i ElitloppetVi har et norsk håp på søndag - kusk Noralf Brækken og Juliano Rags. Selv fra en vrien utgangsposisjon er det lov til å være optimistiske, sett med norske øyne! I sin siste start i storløpet Finlandia Ajo – satt hesten fast med krefter spart. Nå skal det imidlertid ikke spares på noe – og Juliano Rags skal bevise at han forsvarer en plass blant verdens fremste travere.Sjefen har god troAnsvarlig for å sette sammen feltet på Solvalla er nordmannen, Tore Fyrand. “Jeg tror Juliano Rags har en liten sjanse til finaleplass om alt klaffer underveis. Selvsagt håper jeg at hesten kommer seg til finalen, sier Fyrand”Over 50.000 besøkende…“Nå som været er med oss - håper jeg på over 50.000 besøkende i løpet av lørdag og søndag. Jeg tror også vi får se en fantastisk prestasjon av Tekno Odin og blir ikke overrasket om den springer ned på 1.18- tallet søndag. I tillegg har jeg tro på Lionel og Gøran Antonsen på fredag, avslutter en fornøyd Elitloppsgeneral”!Følg med på Hegnar Online så vil dere få noen spillbare objekter til Elitloppshelgen.I fjor gav vi vinnertips på Nougot Ås – som vant Harpers Hanover til 4,1 i vinnerodds.