- For meg handler ikke dette nødvendigvis om klær, men om å ta en suksesshistorie videre, sier Birgitte Friele til DN.I midten av april kjøpte kaffearvingen seg inn i den mest eksklusive klesforretningen i Bergen, Vincci.Selger er Stavanger-gruppen Geddon Kvadrat, hvor Skagen Forvaltning-gründer Åge Westbø er majoritetseier.- Jeg synes det er internasjonal standard over Vincci, og det er bra at man kan ha slike butikker i Bergen. For meg handler dette om å foredle en suksessbedrift i Bergen og bidra til videre vekst. Vincci er en flott nisjebutikk, som er det er verd å satse på, sier Friele til avisen.DN skriver at det fremdeles er kaffe som ligger hennes hjerte nærmest, og at Friele fortsatt er engasjert i Kaffehuset Friele som styremedlem, men at hun vil delta i butikkens strategiske utvikling.