- Jeg vil heller stikke hodet i toalettet

Emma Thompson hater og frykter sosiale medier.

Skuespiller Emma Thompson, kjent fra blant annet Harry Potter-filmene og Love Actually, kommer ikke til å begynne å tvitre med det første, skriver svd.se.Hun er nemlig svært kritisk til sosiale medier, og er bekymret for hva de gjør med oss.- Jeg håper at alle forstår at det er et stort eksperiment. Kanskje om 25 år kommer en generasjon plutselig til å dø. Alle dør samme dag. Men spør seg hvorfor, og så kommer man på at alle var koblet opp 24 timer i døgnet, sier hun i et intervju med Business Insider.Thompson er også opprørt over at en treåring kan ha en konto hos Twitter eller Facebook. Selv vil hun heller få utført en rotfylling hver dag, enn å ha en Twitterkonto. Og når hun blir spurt om hun av og til googler seg selv, svarer hun:- Å stikke hodet i toalettet og trekke ned noen ganger ville vært mer oppfriskende.