Kåret til Norges beste hotell - Stordalen jubler

Petter A. Stordalen kan si seg godt fornøyd etter at TripAdvisor har kåret verdens beste hoteller.

The Thief.

THE THIEF er Norges beste hotell 2014. Hotellet får også en utmerkelse innen kategorien ''Top 25 Hotels with Exceptional Service''.  Det kommer frem etter at TripAdvisor har kåret verdens beste hoteller.- Det er alltid stas med priser, men TripAdvisors henger høyest. Det er jo publikumsprisen! Kundene har alltid rett. Og på TripAdvisor blir de hørt og sett, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, som drifter THE THIEF.Hvert år offentliggjør TripAdvisor listen over verdens beste hoteller, fordelt på land og hotelltype. ''Travelers' Choice® 2014'' er basert på gjestenes egne anmeldelser, synlighet og populære søk blant nettstedets egne brukere.''Certificate of Excellence'' Hotellets egen restaurant, Fru K, mottar samtidig pris for gode anmeldelser. De 50 beste, av totalt 882 restauranter i Oslo, premieres med et eget sertifikat ''Certificate of Excellence''  . Også her er det gjestene som bestemmer.Restauranten drives av kjøkkensjef Johan Laursen.Fru K anbefales også i Michelin guiden 2014.Her kan du se hele listen!