"Unnskyld at jeg er så stygg. Jeg er skikkelig lei for at du er nødt til å komme nær ansiktet mitt."Slik lyder en av kommentarene makeupartist Eva DeVirgilis er vant med å få fra kvinnelige kunder, skriver Avisen.dk.Sminkøren som også er skuespiller forteller i en Ted Talk-video om sine mange år med kvinner i makeup-stolen. Det som har gjort mest inntrykk på henne er at stort sett alle kvinner begynner med å unnskylde deres utseende når de skal få lagt sminke. Det gjelder også de kvinnene som tilfredsstiller samfunnets skjønnhetsidealer.Kvinner unnskylder alt fra store neser og føflekker til uren hud og brede ansikter, og ofte bruker de stygge og nedlatende ord om deres eget utseende forteller DeVirgilis. Hun har nå bestemt seg for å stå fram med sin historie fordi hun gjerne vil sette fokus på kvinners dårlige selvtillit og urealistiske skjønnhetsidealer.Se hele Ted Talk-videoen på toppen av saken.