Nå selger Branson luksusbåten

Det begynner å bli trangt i lekegrinden til Virgin-gründer og mangemilliardær Richard Branson.

Nå selger Virgin-gründer Richard Branson luksusyachten, Necker Belle, skriver Di.se og Bornrich.com.Yachten ble bygget i 2003, men ble først kjøpt av Branson i 2007. Da bygget det australske selskapet, Azzura, om båten slik at den skulle bli egnet for å dra på cruise med.Båten har først og fremst blitt brukt av Branson og hans familie, men har også blitt leid ut.Leieprisen har ligget på svimlende 770.000 kroner pr uke.Hvem som ender opp med å kjøpe luksusyachten og hvor mye vedkommende må ut med er ikke kjent.Men med ti soveplasser om bord, kan det fort være en vennegjeng som går sammen om å sikre seg herligheten.Selv har Branson og hans familie fullt fokus på den forestående romreisen, som er planlagt i 2014.I et eksklusivt intervju med Hegnar.no forteller han mer om de eventyrlige planene for året vi er inne i.SE HELE INTERVJUET HER!