Rangers og Zucca tapte

New York Rangers tapte skjebnekampen mot Montreal Canadiens, og håpet om å bli første nordmann i en Stanley Cup-finale er dermed svekket for Mats Zuccarello Aasen.

Mats Zuccarello Aasen (t.h). (AP Photo/Mary Altaffer)

Rangers tok ledelsen i første periode, men Canadiens utlignet i andre periode. Tredje periode var målløs i over et kvarter, før begge de to lagene scoret i løpet av de hektiske sluttminuttene.1 minutt og 12 sekunder på overtid, avgjorde Alex Galchenyuk det hele i Canadiens favør og kampen endte 4-3.Mats Zuccarello Aasen, som med sine 23 mål og 47 assist er Rangers' beste poengplukker denne sesongen, kom ikke på scoringslista torsdag.Nordmannen fikk i underkant av 17 minutter på isen og måtte nøye seg med å bli kreditert for tre skudd på mål.New York Rangers vant de to første matchene borte mot Montreal Canadiens, og neste oppgjør i Madison Square Garden spilles natt til mandag.I Stanley Cup-sluttspillet spilles best av syv kamper, slik at Rangers fortsatt har godt håp om å nå finalen.Rangers har ikke vunnet Stanley Cup siden 1994. (©NTB)