- Vi brukte to år på å grave oss ut, sier Nils Henrik Jebens til DN.Han minnes finanskrisen og den kraftige styrkingen av den tsjekkiske valutaen.- Det var virkelig ille. I desember 2007 fikk du 34 koruna for en euro. Et halvt år etter fikk du bare 24. I praksis ble det dermed nesten 50 prosent dyrere å feriere her. Billigturismen forsvant. Også hig-en-markedet, som er vi er avhengige av, ble kraftig redusert. Vi gikk på en kjempesmell i 2008 og kvittet oss med flere restauranter, forteller Jebens.DN skriver at han gikk fra å ha fem restauranter i Praha og en i Slovakias hovedstad Bratislava, til i dag å ha to tilbake: Kampa Park, som var starten på det hele for 20 år siden, og naborestauranten Hergetova Cihelna.Jebens forteller at planen er å reetablere Cowboys Steaks & Cocktails, om han finner egnede lokaler.- Konkurransen er langt tøffere nå. Det finnes flere tusen restauranter i byen og det kommer stadig flere. Det er jo ingen etableringshindre her, så det er mange som prøver seg, sier Jebens.