Ronaldo stripper ned til «nettoen» for Vogue

Christiano Ronaldo og kjæresten Irina Shayk pryder forsiden av juni-utgaven av eksklusive Vogue.

Vogue ble spådd å sette ny salgsrekord etter at de lot kjendisparet Kim Kardashian og forloveden Kanye West pryde forsiden.Nå gjentar Vogue salgssuksessen, og velger enda et kjendispar som forsidemateriale.Denne gangen med en naken Christian Ronaldo, skriver Seher.no.Ifølge nettstedet skal Ronaldo, sammen med den russiske modellkjæresten Irina Shayk, pryde forsiden av juni-utgaven for spanske Vogue. Og det med kun en diamantøredobb som eneste «plagg».Seher.no skriver at Christian Ronaldo og Irina Shayk har vært et par siden 2010, og at spanske Vogue blir det første coveret de to gjør sammen.Det er den kjente motefotografen Mario Testino som har fotografert paret, som ahr blitt stylet av motelegenden Carlyne Cerf de Dudzeele. - Mario og Carlyne var de første som takket ja, når alle andre takket nei. Hele fotoseansen føltes magisk, som om vi alle var en familie, sier Christian Ronaldos kjæreste til amerikanske Us Magazine.