Skappel-døtrene strikket inn 2,5 millioner

Skappelgenserens popularitet er trolig over, men søstrene Marthe og Maria Skappel solgte tett med strikkepakker i fjor.

Familien Skappel - Foto - Scanpix

Den første såkalte Skappelgenseren ble til da TV-profil Dorthe Skappel satt og strikket foran TV på hytta julen 2011. Sommeren etter la Skappels døtre ut strikkeoppskriften på bloggen sin. Genseren fikk my omtale, og hele Norge fikk strikkedilla, skriver Finansavisen.I september 2012 etablerte Dorthe Skappels to døtre, Marthe og Maria Skappel Holzweiler, selskapet Sister Act. Selskapets konsept er salg av strikkepakker med alt man trenger for å strikke Skappelgenseren. I løpet av fire måneder i 2012 nådde Sister Act en omsetning på 880.000 kroner.Nå er 2013-regnskapet klart, og det viser at omsetningen økte til 2,5 millioner kroner, skriver Finansavisen.En strikkepakke koster 849 kroner, så det betyr at Skappel-søstrene har solgt nærmere 3.000 strikkepakker i 2013.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.