Kate Moss sin formue på hele 55 millioner pund, tilsvarende 548 millioner norske kroner, gjør henne til den rikeste supermodellen i Storbritannia, melder Telegraph.uk.Det er ingen stor overraskelse at Moss troner som den rikeste modellen. Bare i løpet av de første fem månedene av 2014, lanserte hun en comeback-kolleksjon for Topshop, poserte for sitt 35. cover for Birtish Vouge, og avslørte at hun er Burberrys ansikt for en ny parfyme. I 2013 samarbeidet hun med Carphone Warehouse, poserte for Playboy og hadde flere prestisjefylte kampanjer. Alder er med andre ord ingen hindring i arbeidslivet, for det 40 år gamle ikonet Moss.På andreplass ligger Claudia Schiffer, med en formue på antatte 50 millioner pund. Schiffer er fra Tyskland opprinnelig, men bor i Storbritannia.Tredjeplassen går til Naomi Campbell, som har antatte 20 millioner pund i banken.