Samtidig ble det bekreftet at Ryan Giggs blir assisterende manager. Giggs ledet klubben i sesongens fire siste seriekamper etter at David Moyes fikk sparken.På står det også at Frank Hoek og Marcel Bout blir assistenttrenere. Hoek er keepertrener, mens Bout er mest kjent som talentspeider.– Det har alltid vært et ønske for meg å jobbe i Premier League. Det gjør meg stolt å få lov til å jobbe med Manchester United, som er verdens største klubb. Denne klubben har høye ambisjoner, og det har jeg også. Jeg føler meg trygg på at vi sammen kan skape historie, sa van Gaal.62-åringen har en jobb å gjøre. Etter totalt 20 seriemesterskap, endte United sist sesong kun på 7.-plass i den engelske eliteserien. Laget klarte verken å kvalifisere seg til mesterligaen eller europaligaen.Nederlenderen van Gaal har vært trener og manager i toppklubber i mer enn 20 år. Han siste jobb før han tar over Manchester United blir å lede Nederland i det kommende VM-sluttspillet i Brasil. Van Gaal starter altså i sin nye jobb først når VM er over.Louis van Gaal har blant annet ledet Barcelona til to seriegull. Han har også ledet Bayern München til seier i Bundesliga.– I Louis van Gaal har vi fått en strålende manager, en av de beste i sitt slag. Han har oppnådd mye i sin karriere, og i Manchester United får han muligheten til å skrive nye kapitler i klubbens historie, sa Uniteds viseformann Ed Woodward. (©NTB)