- Vil flytte til Sverige

Den kjente Hollywoods-skuespillerinnen Uma Thurman vil flytte tilbake til sine røtter.

Ifølge avisen Aftonbladet vurderer den kjente Hollywood-skuespillerinnen Uma Thurman å bli svensk, skriver Di.se.Årsaken skal være at Thurman blir skremt av de amerikanske høyrevindene, og at hennes svenske mamma var sosialist.Moren til Uma Thurman var fra Trelleborg i Sverige, opplyser nettstedet.Til tross for at hun emigrerte til USA, beholdt hun sitt svenske pass i alle år.Nå drømmer Uma Thurman selv om å bli svensk.- Jeg kan definitivt tenke meg å flytte til Sverige. Jeg vokste opp med en mamma som var sosialist. Dessuten er jeg nysgjerrig på å utforske mine svenske røtter, sier hun, ifølge Di.se.Det skal være den politiske utviklingen i USA som har fått Thurman på flytteplaner.Og fremfor alt skal det være den høyrekonservative Tea Party-bevegelsen som skremmer henne.