Ryan McDonagh, Rick Nash og Martin St. Louis scoret målene i de to første periodene, og i mål storspilte Henrik Lundqvist. Han reddet 40 av 41 skudd og får mye av æren for seieren, for storspillet hans gjorde at Montreal-spillerne ble temmelig frustrerte.Men det var hjemmelaget som tok ledelsen 6.14 minutter ut i den første perioden. Zuccarello var involvert i dette målet, for han fikk pucken på skøyta uten å få klarert. To ganger hadde Rangers-spillerne sjansen til få pucken unna, men de misset og plutselig satte Max Pacioretti pucken bak den svenske Rangers-keeperen.Zuccarello spilte 17 minutter, men var mer anonym enn tidligere i mandagens kamp på bortebane.
Stor sjanse
At Rangers klarte å vinne mandag gjør at laget tok et stort skritt mot finale, og dersom det skulle gå bra, kommer Zuccarello til å skrive hockeyhistorie, for tidligere har ingen nordmann nådd så langt i NHL.Patrick Thoresen spilte semifinale med Philadelphia Flyers, men kom ikke til finalen.Etter at Canadians hadde tatt ledelsen i mandagens kamp, tok det bare 17 sekunder før Rangers var à jour etter mål av Ryan McDonagh, og 1.02 minutt før den første perioden var over, ordnet Rick Nash ledelse til gjestene. Han skjøt glimrende, og dermed kunne Rangers gå til pause med 2-1.I den andre perioden ble det med Martin St. Louis' 3-1 scoring i overtall vel åtte minutter ut i perioden. Flere mål ble det ikke, men det holdt i lange baner for Zuccarello og co.