Hva gjør man når sommervarmen avtar? Noen kaster seg på en tur til sydligere strøk, mens andre treffer en hemmelig elsker.
Erstatning for solenNår det skyer over
55 prosent av de som har deltatt i utroskapssiden Victoria Milans medlemsundersøkelse sier at det dårlige været øker sannsynligheten for at de tar kontakt med en elsker eller elskerinne.- Utroskapet kan fungere som en erstatning for solen. En hemmelig romanse er minst like oppkvikkende som D-vitamin, sier Sigurd Vedal, VD for Victoria Milan, ifølge en pressemelding.At været påvirker nordmenns lyst til å være utro, merkes også på nettsidens brukerstatistikk. En sammenligning mellom fem soldager og fem kjølige dager viser at antallet nyregistrerte i gjennomsnitt var 43 prosent høyere på de kjølige dagene.- Dessuten, sendes det 29 prosent flere meldinger mellom utroskapssidens medlemmer når solen glimrer med sitt fravær, opplyser Vedal.- Søker man en partner å være utro med, skal man satse på dager uten sol, avslutter Vedal.