UEFA kunngjorde i formiddag en oversikt over hvilke inntekter forrige sesongs deltagere i Champions League fikk.De 32 lagene delte på 904 millioner euro i utbetalinger fra UEFA, en sum som tangerer rekorden fra forrige sesong.Vinneren Real Madrid dro naturligvis inn mest, med sine 57,4 millioner euro, eller 480 millioner kroner målt i dagens kurser.Tapende finalist Atletico Madrid kom inn på 3. plass, med 50,0 millioner euro, eller 418 millioner kroner.På 2. og 4. plass finner vi overraskende nok to lag som røk ut i kvartfinalene. Paris St. Germain landet på 54,4 millioner euro, men vil få redusert sin utbetaling grunnet brudd på Financial Fair Play-reglementet. Manchester United kunne i det som var en fiaskosesong glede seg over inntekter på 44,8 millioner euro fra UEFA.Grunnen til at United scoret så høyt, er ifølge at Uniteds bonusutbetaling for gruppespillet var høy (fire seire og to uavgjorte), og at den engelske TV-avtalen er meget gunstig for klubbene.Hvert forbund har nemlig egen TV-avtale for turneringen.Bayern München, som slo United ut av turneringen, noterte seg for 44,6 millioner euro.