Bloggerentar for tiden USA og verden med storm. Hennes egentlige navn er Vani Hari, og hun har skapt seg et navn på å avsløre hemmelige tilsetningsstoffer og andre kjemikalier man kan finne i ulike matvareprodukter i USA, forteller svd.se.Hari startet å blogge etter at hun la på seg 15 kilo som nyansatt konsulent.- Jeg hadde blitt lurt av matvareindustrien, sier hun.Folk har satt pris på Haris protester mot industrien, og leserskaren hennes har vokst raskt. Hun får blant annet titusner av mennesker til å signere sine opprop, og har for lengst møtt med president Obama.En av produktene hun har skrevet om på bloggen, er øl.- Mine mann elsker øl, så jeg følte at jeg var nødt til å finne ut sannheten, sier Hari. Hun skrev blant annet om ingrediensen fruktose, som ikke nevnes på flaskene.Bryggeriselskapet Anheuser-Busch InBev og SAB Miller la nylig ut alle ingrediensene på sine nettsider, og Hari med mann ble invitert til InBevs hovedkontor i St. Louis.Vani Hari sier at hun ikke er noen sunnhetsfundamentalist. Men hun lever definitivt sunt. På morgenen starter hun med en sitrondrikk med cayennepepper. Videre prøver hun å holde seg til økologisk og med kortreist frukt og grønnsaksbasert kost.Se et intervju med Vani Hari her: