De siste tre årene har Eva Wigert Næss bodd i London, der hun har tatt en mastergrad. Samtidig har hun hatt det som garantert er drømmejobben til mange moteinteresserte jenter, nemlig salgssjef for Isabel Marant, og personlig stylist for luksusvarehuset Harvey Nichols, skriver VG.Fra det glamourøse hovedkontoret i Knightsbridge, hjelper hun kunder fra hele verden med å shoppe på nett og i butikk. En ting kundene har til felles er at pris ikke er noe problem, skriver VG.- Jeg har ordre på alt fra 500 til 5000 pund hver dag. Det er heller ikke uvanlig at kunder handler for opp mot hundre tusen på én dag. Folk vil gjerne ha flere fullstendige antrekk, sier Wigert Næss som også driver bloggen Wigertstil.com.Snart forlater hun imidlertid jobben i London til fordel for jobben som sjef for PR-byrået Pressekontakterna. Wigert Næss forteller at jobben ikke er like glamorøs som den høres ut.- Jeg omgir meg med glamorøse kunder og klær og jobber på et fantastisk sted. men sannheten er at jeg jobber beinhardt - arbeidsdagene blir gjerne 12 timer lange, sier hun.Skal man komme seg inn i motebransjen i utlandet, er hennes beste tips å komme inn tidlig, for eksempel gjennom internship, og så jobbe seg oppover.