Hvem ønsker seg ikke suksess i livet og i alt de gjør? Ifølge psykolog Mette Holm, er mot, mål og forandring blant ingrediensene som må til for å oppnå suksess, skriver magasinet Psykologi.Her får du Mettes syv råd:
1. Kom deg ut av komfortsonen2. Slipp fortiden3. Tro på deg selv4. Finn frem motet ditt5. Vær tålmodig6. Velg friheten7. Kjenn dine mål
Prøv noe nytt. Forandring er handling. Hvis du bare gjør det du alltid har gjort, vil du fortsette å få de samme resultatene. Bryt dine mønstre og gjør noe nytt!Lev nå! Vær mindfull! Glem historien din og dropp analysene av fortidens spøkelser. Ting ble som de ble, og det endrer ingen ting å bruke negativ energi på noe som har skjedd, og som du ikke kan gjøre om på.Ikke sammenlign deg med andre. Gå i konkurranse med deg selv i stedet. Hver gang du setter deg et mål og når det, så stiger ditt selvverd. Slutt med å analysere alt. Du vil aldri kunne kontrollere om ting går galt, eller hvordan. Vær i stituasjonen som den er - med mot. Jo mer utålmodig du er, jo mer stresset blir du. La deg ikke smitte av dårlige stemninger, og trekk pusten dypt. Mange feil skjer når utålmodigheten tar over.Den høyeste energien i verden er frihet. Jo mer usikkerhet du akspterer, jo mer fri føler du deg. Frihet krever masse mot og er angstfremkallende for mange. Til gjengjeld er den også givende.Når du kjenner dine styrker og dine svakheter er det lettere å gå etter planen du har lagt. Suksessfulle mennesker har alltid et mål. Gå etter det! Kjemp for det. Så er sjansen fr å lykkes på et eller annet tidspunkt langt større.